Msn Kaydol


Msn Kaydol

Günümüzün en çok kullanılan iletişim proğramlarından birisi olan Msn'in sayısız özelliğinden faydalanmak için sizde hemen kaydolmaya başlayabilirsiniz. Hepimiz yıllardır msn ile arkadaşlarımız ve ailemiz ile görüşmeye devam ediyoruz. Bu artık çoğumuzda bağımlılık haline gelmişken, birilerinin çıkıpta biz artık yokuz siz şuradan devam edin demesi pekte hoşgörülecek birşey değil. Ancak işin içerisine girdikten sonra insan diyorki iyiki msn skypeye taşınmış.

Msn'in en çok alıştığımız karşıdaki kişinin ekranını titretme özelliği dışında tüm özelliklerini içerisinde daha kaliteli bir şekilde sunan Skype, bir çok kesim tarafından başta eleştirilsede tüm sorunların giderilmesinden sonra Msn'in unutulmaz anılarının üzerine bir örtü çekti. Artık sürekli güncellenen özellikleri ile çok rahat bir kullanım sağlayabiliyor. Skype'ın tek bir dezavantajı var, oda bilgisayarı eski olanlar için geçerlidir. Kullanım boyunca biraz ram'dan cpu kullanımı fazla olabiliyor.

Msn'in kapatılmasına rağmen kayıt olmak isteyen ya da msn'in kapatıldığından haberi olmayan bir çok insan var. Biz hatırlatıyoruz ki msn artık hizmet hayatını sonlandırmıştır. Siz yine de kayıt olarak bu hizmetin hotmail üzerinden mail servisini kullanmaya devam edebilirsiniz. Bildiğimiz kadarıyla hotmail de outlook olarak ismini değiştirmiş durumda.

Herşeye rağmen Msn candır kandır diyenler bu taraftan; Msn Kaydol
Biz yeniliklere alışığız diyenler; Skype İndir ve Kaydol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder